MAN Lion’s City 12 E LE, “Busplaner İnovasyon Ödülü 2025″i kazandı

Sektörün Lideri MAN, Ödüllü Tam Elektrikli Otobüsü Lion’s City 12 E LE ile Dikkat Çekiyor

MAN’ın tam elektrikli otobüsü Lion’s City 12 E LE, sürdürülebilirlik özellikleri sayesinde sektörün prestijli ödüllerini toplamaya devam ediyor. Şehir içinde olduğu kadar kırsal bölgelerde de üstün performansıyla dikkat çeken otobüs, özellikle çok yönlülüğüyle büyük beğeni topluyor. MAN Lion’s City 12 E LE, sürdürülebilirliği ve yüksek performansıyla öne çıkarak “2025 Busplaner İnovasyon Ödülü”nü kazandı.

Almanya merkezli sektör dergisi Busplaner tarafından verilen prestijli ödülde MAN Lion’s City 12 E LE, “12 Metre Elektrikli Otobüsler” kategorisinde birinci seçildi. Dergi okuyucuları ve editörler 13 farklı kategoride 66 yenilikçi çözüm arasından en başarılı projeleri seçerek ödüllerini verdi. MAN Truck & Bus Almanya Otobüs Satış Müdürü Darko Simeunovic, otobüslerinin müşterileri etkileyici performansıyla memnuniyet yarattığını belirterek, ödüle olan sevinçlerini dile getirdi.

MAN Truck & Bus Otobüs Ürün Pazarlama Müdürü Heinz Kiess ise otobüslerinin sadece konfor ve esneklikle değil aynı zamanda sürdürülebilirlik ve performansla da öne çıktığını vurgulayarak, ödülün kendileri için büyük bir gurur kaynağı olduğunu ifade etti.

Şehir İçi ve Şehirlerarası Taşımacılığın Lideri MAN Lion’s City 12 E LE ile Tanışın

Lion’s City 12 E LE, tam elektrikli altyapısıyla 240 kW’a kadar güç üretebilen bir merkezi elektrik motoruna sahip. MAN’ın modüler batarya konsepti kullanılarak geliştirilen otobüs, işletmelerin ihtiyaçlarına göre esnek batarya seçenekleri sunuyor. Otobüs, 41 yolcu koltuğunun yanı sıra tekerlekli sandalye ve bebek arabaları için özel alan sunarak şehir içi ve şehirlerarası taşımacılık için ideal bir seçenek sunuyor.

MAN Lion’s City 12 E LE, sürdürülebilirlik, yenilikçi teknolojiler ve kullanıcı dostu çözümleriyle sektöre yön vermeye devam ediyor.

Kaynak: BYZHA Beyaz Haber Ajansı

Related Posts

OPPO’dan akıllı telefonlara yapay zeka devrimi

OPPO, Breeno isimli yapay zekâ asistanına entegre ettiği “derin yürütme” özelliğiyle dikkat çekiyor. Bu sistem, kullanıcıların yalnızca tek bir cümle yazarak profesyonel raporlar oluşturmasına olanak tanıyor. Şirketin geliştirdiği AndesGPT ve ColorOS …

Bilim insanlarının izlediği bu dört asteroitin Dünya’ya çarpma olasılığı var mı?

Asteroitleri muhtemelen sadece bilimkurgu filmi izlerken veya haberlerde Dünya’ya çarpabileceği söylendiğinde düşünüyoruz. Ancak bazı kurum ve gözlemevlerinin onları sürekli izlemesinin bir nedeni var.

İtalyanlar Türk robotuna hayran kaldı! Tarımda devrim getirecek

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi (NKÜ) öğrencileri, tarım alanlarında zararlıları ve yabancı otları ayırt ederek noktasal ilaçlama yapabilen otonom bir robot geliştirdi. Biyosistem Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. İlker Hüseyin Çelen’in …

BYD’nin SEAL U modeli ‘Türkiye’de Yılın Otomobili’ seçildi

BYD SEAL U modeli Otomotiv Gazetecileri Derneği (OGD) üyelerinin oylarıyla 2690 puan alarak, “Türkiye’de Yılın Otomobili” seçildi. BYD Türkiye Genel Müdürü İsmail Ergun, “Hem elektrikli hem de şarj edilebilir hibrit versiyonuna sahip SEAL U, Türkiye’de Yılın Otomobili Ödülü’nü kazanarak, bu başarılara bir yenisi ekledi” dedi.

Apple’a mahkemeden büyük şok: ‘Apple vergisi’ kâbusu sona erdi

Bu karar, geliştiriciler için zafer, Apple için ise büyük bir gelir kaybı anlamına geliyor. Bir ABD mahkemesi, Apple’ın uygulama içindeki linkler aracılığıyla App Store dışında yapılan ödemeler için geliştiricilerden ücret talep etmesini durduran …

Güneş gerçek ‘yüzünü’ gösterdi

Güneş’in yüzeyinde devasa, ağız şeklinde bir boşluk belirdi. Üstelik bu “ağız”, tam beş Jüpiter genişliğinde ve Dünya’nın yönüne doğru sıcak Güneş nefesi üflüyor! Ancak panik yapmaya gerek yok. Bilim insanlarının bu tür oluşumlara verdiği isim: koronal delik. Bu, Güneş’in manyetik alanının uzaya doğru açıldığı, dolayısıyla sıcak plazmanın daha kolay kaçmasına izin verdiği bir bölge.